hero background
Υπεγράφη το μνημόνιο συνεργασίας με την Ε.Π.ΑΘΛ.Α. για την αντιμετώπιση της χειραγώγησης αγώνων
Μνημόνιο συνεργασίας με την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας υπέγραψε την Πέμπτη (10/03) ο ΠΑΣΑΠ, στο πλαίσιο της σχετικής τελετής υπογραφής στο Υφυπουργείο Αθλητισμού με τους φορείς του ελληνικού αθλητισμού, για την αντιμετώπιση της καταπολέμησης της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων
https://content.web-bunch.com/sites/default/files/styles/large/public/2022-07/pasap-mavrotas.jpg?itok=1AKv3sxH
11 Μαρτίου 2022

Μνημόνιο συνεργασίας με την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας υπέγραψε την Πέμπτη (10/03) ο ΠΑΣΑΠ, στο πλαίσιο της σχετικής τελετής υπογραφής στο Υφυπουργείο Αθλητισμού με τους φορείς του ελληνικού αθλητισμού, για την αντιμετώπιση της καταπολέμησης της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων Τον ΠΑΣΑΠ εκπροσώπησε ο πρόεδρος Παναγιώτης Πελεκούδας, ο οποίος υπέγραψε το μνημόνιο μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και Πρόεδρο της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. Γιώργο Μαυρωτά, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Το μνημόνιο υπεγράφη μεταξύ της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. και α) των Πανελληνίων Συνδέσμων Αθλητών (Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο, Χάντμπολ), β) του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, γ) Ενώσεως Συμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και του «Ζήσε Αθλητικά». Οι παρόντες που υπέγραψαν ήταν οι: * Γιώργος Γεωργίου, β΄ αντιπρόεδρος του ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών/Ποδοσφαιριστριών) * Ανδρέας Γλυνιαδάκης, πρόεδρος του ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών) και του «Ζήσε Αθλητικά» * Παναγιώτης Πελεκούδας, πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών) * Μάριος Καπότσης, πρόεδρος του ΣΕΑΥ (Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης) * Ανδρέας Αραπακόπουλος, πρόεδρος του ΠΣΑΧ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Χειροσφαίρισης) * Βούλα Ζυγούρη, γενική γραμματέας ΣΕΟ (Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών) * Ειρήνη Αϊνδιλή, α΄ αντιπρόεδρος της ΕΣΟΑ (Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες) Σκοπός του μνημονίου συνεργασίας είναι η ανάπτυξη κοινών δράσεων για την καταπολέμηση της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων και η συμβολή των αθλητών σε αυτό, είναι καθοριστική. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού: «Ο ρόλος σας είναι κομβικός, διότι εσείς μπορείτε να μιλήσετε στη γλώσσα που μπορεί να σας καταλάβουν». Τη σημασία του ρόλου του αθλητή σε αυτή την προσπάθεια ανέδειξε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και Πρόεδρος της ΕΠΑΘΛΑ, ο οποίος τόνισε: «Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση είναι η αφετηρία κάθε προσπάθειας αντιμετώπισης της χειραγώγησης και οι αθλητές είναι βασικοί μας «συμπαίκτες» σε αυτόν τον αγώνα».

Eπόμενη ανακοίνωση:

Ο ΠΑΣΑΠ στο συνέδριο για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό στην Πάτρα

Πρόσφατες ανακοινώσεις

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις μας ή να αναζητήσετε στο αρχείο με όλες τις ανακοινώσεις.
axilleo gs eope
18 Μαρτίου 2023

Η τοποθέτηση του ΠΑΣΑΠ στη ΓΣ της ΕΟΠΕ

Το «παρών» στη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης έδωσε σήμερα ο ΠΑΣΑΠ. Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησε ο πρόεδρος Γιάννης Αχιλλεόπουλος ο οποίος τοποθετήθηκε από το βήμα της αίθουσας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Περισσότερα
pasap luca
9 Μαρτίου 2023

Ανακοίνωση δράσεων για την ψυχική υγεία

Ο ΠΑΣΑΠ αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της ψυχικής υγείας ανακοινώνει την έναρξη νέας δράσης με σκοπό την προώθηση της πρόληψης, την εξάλειψη του στίγματος και την παροχή βοήθειας στους αθλητές και αθλήτριές του.  
Περισσότερα
Peleviii PASAP
28 Φεβρουαρίου 2023

Παναγιώτης Πελεκούδας: «Είναι απαραίτητη η ψυχολογική παρακολούθηση του εαυτού σου» (aud)

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας θεωρούσε τον εαυτό του μονόπλευρο. Όταν το συνειδητοποίησε, επανασυστήθηκε πρωτίστως στον ίδιο του τον εαυτό. Η λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε επάγγελμα και χόμπι και η σημασία της ψυχικής υγείας (και) στον αθλητισμό.
Περισσότερα
pasap logo
1 Δεκεμβρίου 2022

Το νέο ΔΣ του ΠΑΣΑΠ

Συνεδρίασε την Πέμπτη (01/12) και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ), όπως αυτό προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της 30ης Νοεμβρίου.
Περισσότερα
papafotiou pasap podcast
25 Νοεμβρίου 2022

Αθηνά Παπαφωτίου: «Στην Αφρική συνειδητοποίησα πόσο ενώνει τους ανθρώπους ο αθλητισμός» (aud)

Η διεθνής πασαδόρος Αθηνά Παπαφωτίου επιβεβαιώνει στον Μάριο Μάντζο τη σπουδαία της προσωπικότητα σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση. Από τις συνεχώς εμπλουτιζόμενες σπουδές της και τις εμπειρίες της στο εξωτερικό, έως τους προβληματισμούς της για το μέλλον της και το ταξίδι της στη Ζανζιβάρη που άλλαξε την κοσμοθεωρία της.
Περισσότερα
pasap logo
2 Νοεμβρίου 2022

Πρόσκληση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. προσκαλούν τα μέλη του Συνδέσμου, σύμφωνα με το Άρθρο 19 του Καταστατικού του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών/τριών, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ, Αγίου Δημητρίου 41, 18546 Πειραιάς.
Περισσότερα
Όλες οι Ανακοινώσεις
association logo 1association logo 2association logo 3association logo 4association logo 5association logo 6association logo 7