hero background
Συνάντηση ΠΑΣΑΠ με τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση
Πολύωρη και άκρως εποικοδομητική συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση είχε το πρωί της Τετάρτης (08/05) αντιπροσωπεία του ΠΑΣΑΠ
https://content.web-bunch.com/sites/default/files/styles/large/public/2024-05/pasap%20vroutsis_0.jpg?itok=o-7yd3bS
8 Μαΐου 2024

Πολύωρη και άκρως εποικοδομητική συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση είχε το πρωί της Τετάρτης (08/05) αντιπροσωπεία του ΠΑΣΑΠ.

Το "παρών" έδωσαν ο Πρόεδρος Αχιλλεόπουλος Γιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Πελεκούδας Παναγιώτης, το μέλος του ΔΣ Βασιλαντωνάκη Ανθή, ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Πετρέας Γιώργος και από την Εθνική Ομάδα Γυναικών η Νικολογιάννη Ασημίνα. 

Το κλιμάκιο συνόδευσε ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΣΑΠ, Πρεβενιός Δημήτρης.

Στη συζήτηση, που διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν στο σύνολο του ελληνικού βόλεϊ, όπως αυτά προκύπτουν και από τα στοιχεία της καινοτόμου πλατφόρμας ψηφιακής καταγραφής του αθλητισμού, e-Kouros, η οποία συμβάλλει τα μέγιστα για το μέλλον του αθλητισμού, κατ' επέκταση και της πετοσφαίρισης, οργανωτικά, λειτουργικά και ουσιαστικά.

Ο κ. Βρούτσης ήταν πολύ θετικός στο αίτημα εργασιακής και ασφαλιστικής ισότητας των φύλων, μέσω της μετατροπής του βόλεϊ Γυναικών σε επαγγελματικό, το οποίο αποτελεί αποδεδειγμένα το πιο δημοφιλές ομαδικό άθλημα στις γυναίκες σύμφωνα με τα στοιχεία του e-Kouros. Η πλατφόρμα ανέδειξε με πραγματικά δεδομένα τη δυναμική του αθλήματος στην οποία δεν αντιστοιχούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλήτριες στη χώρα μας, γεγονός που υπογραμμίζει την ανάγκη σχετικής ρύθμισης και, ως εκ τούτου, δρομολογήθηκαν περαιτέρω ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Όσον αφορά, δε, στο βόλεϊ Ανδρών, ο Υπουργός εξέφρασε τη θετική του στάση στην άμεση αύξηση των ομάδων της Volleyleague, αλλά και ευρύτερα στη βελτίωση των συνθηκών του Έλληνα αθλητή πετοσφαίρισης.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα συνεννόησης και συναντίληψης για το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ με πιο στενή, άμεση και εντατική συνεργασία στο μέλλον. 

Στο περιθώριο της συνάντησης, ο κ. Βρούτσης παρέλαβε αναμνηστικό δώρο από τον ΠΑΣΑΠ με αναγραφόμενο το μότο του Συνδέσμου "Ό,τι είναι καλό για τους αθλητές, είναι καλό για το άθλημα".

imgpasapvrou

Προηγούμενη ανακοίνωση:

pasap logo

Πρόσφατες ανακοινώσεις

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις μας ή να αναζητήσετε στο αρχείο με όλες τις ανακοινώσεις.
vrou-pasap-syn
8 Μαΐου 2024

Συνάντηση ΠΑΣΑΠ με τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση

Πολύωρη και άκρως εποικοδομητική συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση είχε το πρωί της Τετάρτης (08/05) αντιπροσωπεία του ΠΑΣΑΠ
Περισσότερα
pasap logo
1 Μαΐου 2024

Πρόσκληση σε τακτική Γενική Συνέλευση ΠΑΣΑΠ (26/05)

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. προσκαλούν τα μέλη του Συνδέσμου στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου 2024 και ώρα 12.30 μ.μ.
Περισσότερα
dim
20 Απριλίου 2024

Συνάντηση ΠΑΣΑΠ με τη Γενική Γραμματέα Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ζέφη Δημαδάμα, είχε ο ΠΑΣΑΠ, στο πλαίσιο των ενεργειών για τη μετατροπή του βόλεϊ Γυναικών σε επαγγελματικό.
Περισσότερα
rouxi
4 Μαρτίου 2024

Καλό ταξίδι, Ρούξι...

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το σοκ και τη θλίψη όπου βυθίστηκε σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ στο άκουσμα της είδησης του ξαφνικού θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου.
Περισσότερα
pasap logo
8 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακοίνωση ΠΑΣΑΠ για την απόφαση μη χορήγησης wild card από την ΕΣΑΠ

Με ιδιαίτερο προβληματισμό πληροφορηθήκαμε την απόφαση της ΕΣΑΠ για τη μη χορήγηση κάρτας ελεύθερης συμμετοχής για τη Volleyleague Ανδρών της σεζόν 2023-24 και τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 9 ομάδες.
Περισσότερα
pasap mitro
7 Αυγούστου 2023

Έναρξη συνεργασίας ΠΑ.Σ.Α.Π. με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Ο ΠΑΣΑΠ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη συνεργασίας με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο
Περισσότερα
Όλες οι Ανακοινώσεις
association logo 1association logo 2association logo 3association logo 4association logo 5association logo 6association logo 7