hero background
«Στον αέρα» η νέα ιστοσελίδα του ΠΑΣΑΠ
Ο ΠΑΣΑΠ είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τη νέα, εκσυγχρονισμένη και πλήρως εξοπλισμένη ιστοσελίδα του pasap.eu.
https://content.web-bunch.com/sites/default/files/styles/large/public/2022-10/screen1_3.png?itok=1YtD2sVS
5 Οκτωβρίου 2022

Ο ΠΑΣΑΠ είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τη νέα, εκσυγχρονισμένη και πλήρως εξοπλισμένη ιστοσελίδα του pasap.eu.

Το νέο μας site αποσκοπεί στη μεγαλύτερη ευκολία πλοήγησης, με πιο ξεκάθαρη διάταξη, προσαρμοσμένη σε όλες τις ανάγκες της σύγχρονης τεχνολογίας. Ως εκ τούτου, τα μέλη μας μπορούν πλέον να βρίσκουν πιο εύκολα οτιδήποτε αναζητούν, από απλές αναρτήσεις μέχρι τα social media του Συνδέσμου, ενώ και η δομή της ιστοσελίδας, πέραν από την όμορφη αισθητική της, είναι και πλέον απλοποιημένη.

Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας συντόμευσης σε φορητές συσκευές προκειμένου ο χρήστης να μεταβαίνει με ένα απλό κλικ από το κινητό του στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΑΠ.

Η αλλαγή στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΑΠ φυσικά δεν θα περιοριστεί στο αισθητικό κομμάτι, αλλά θα επεκταθεί και στην ουσία του, καθώς θα ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία podcast με πολλές και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις σε προσωπικότητες του ελληνικού βόλεϊ, εν ενεργεία και μη.

Επιπρόσθετα, το νέο site δίνει τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με την πλατφόρμα Ε.Π.ΑΘΛ.Α., που αποτελεί το βασικό εργαλείο για τη διαφύλαξη του αθλητισμού από τη χειραγώγηση αγώνων στη χώρα μας.

Την ανακατασκευή της ιστοσελίδας ανέλαβε και υλοποίησε η εταιρεία Web Bunch την οποία ευχαριστούμε θερμότατα, όπως και τον Κωνσταντίνο Καρλή για το υπέροχο web design.

Ελπίζουμε να απολαύσετε την πλοήγησή σας.

Προηγούμενη ανακοίνωση:

Επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη

Πρόσφατες ανακοινώσεις

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις μας ή να αναζητήσετε στο αρχείο με όλες τις ανακοινώσεις.
pasap logo
1 Δεκεμβρίου 2022

Το νέο ΔΣ του ΠΑΣΑΠ

Συνεδρίασε την Πέμπτη (01/12) και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ), όπως αυτό προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της 30ης Νοεμβρίου.
Περισσότερα
papafotiou pasap podcast
25 Νοεμβρίου 2022

Αθηνά Παπαφωτίου: «Στην Αφρική συνειδητοποίησα πόσο ενώνει τους ανθρώπους ο αθλητισμός» (aud)

Η διεθνής πασαδόρος Αθηνά Παπαφωτίου επιβεβαιώνει στον Μάριο Μάντζο τη σπουδαία της προσωπικότητα σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση. Από τις συνεχώς εμπλουτιζόμενες σπουδές της και τις εμπειρίες της στο εξωτερικό, έως τους προβληματισμούς της για το μέλλον της και το ταξίδι της στη Ζανζιβάρη που άλλαξε την κοσμοθεωρία της.
Περισσότερα
pasap logo
2 Νοεμβρίου 2022

Πρόσκληση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. προσκαλούν τα μέλη του Συνδέσμου, σύμφωνα με το Άρθρο 19 του Καταστατικού του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών/τριών, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ, Αγίου Δημητρίου 41, 18546 Πειραιάς.
Περισσότερα
Mantzos Andreopoylos Podcast
20 Οκτωβρίου 2022

Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος: «Τα δύσκολα σχολικά μου χρόνια με ωρίμασαν ως άνθρωπο» (aud)

Ο διεθνής ακραίος Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος σε μία μοναδική εξομολόγηση στον Μάριο Μάντζο. Η νέα ζωή στην Ιταλία και οι προκλήσεις της ξενιτιάς, τα δύσκολα και πιεστικά σχολικά χρόνια, το άσχημο παιχνίδι της μοίρας, οι λεπτές ισορροπίες στην ψυχική υγεία του επαγγελματία αθλητή και πολλά ενδιαφέροντα ακόμη.
Περισσότερα
pasap logo
14 Οκτωβρίου 2022

Αλλαγές στο καταστατικό του ΠΑΣΑΠ - Επίσημα οι γυναίκες και στον τίτλο του Συνδέσμου

Επισήμως οι γυναίκες στον τίτλο του ΠΑΣΑΠ με τις αλλαγές στο νέο καταστατικό του Συνδέσμου
Περισσότερα
pasap website
5 Οκτωβρίου 2022

«Στον αέρα» η νέα ιστοσελίδα του ΠΑΣΑΠ

Ο ΠΑΣΑΠ είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τη νέα, εκσυγχρονισμένη και πλήρως εξοπλισμένη ιστοσελίδα του pasap.eu.
Περισσότερα
Όλες οι Ανακοινώσεις
association logo 1association logo 2association logo 3association logo 4association logo 5association logo 6association logo 7