hero background
«Στον αέρα» η νέα ιστοσελίδα του ΠΑΣΑΠ
Ο ΠΑΣΑΠ είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τη νέα, εκσυγχρονισμένη και πλήρως εξοπλισμένη ιστοσελίδα του pasap.eu.
https://content.web-bunch.com/sites/default/files/styles/large/public/2022-10/screen1_3.png?itok=1YtD2sVS
5 Οκτωβρίου 2022

Ο ΠΑΣΑΠ είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τη νέα, εκσυγχρονισμένη και πλήρως εξοπλισμένη ιστοσελίδα του pasap.eu.

Το νέο μας site αποσκοπεί στη μεγαλύτερη ευκολία πλοήγησης, με πιο ξεκάθαρη διάταξη, προσαρμοσμένη σε όλες τις ανάγκες της σύγχρονης τεχνολογίας. Ως εκ τούτου, τα μέλη μας μπορούν πλέον να βρίσκουν πιο εύκολα οτιδήποτε αναζητούν, από απλές αναρτήσεις μέχρι τα social media του Συνδέσμου, ενώ και η δομή της ιστοσελίδας, πέραν από την όμορφη αισθητική της, είναι και πλέον απλοποιημένη.

Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας συντόμευσης σε φορητές συσκευές προκειμένου ο χρήστης να μεταβαίνει με ένα απλό κλικ από το κινητό του στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΑΠ.

Η αλλαγή στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΑΠ φυσικά δεν θα περιοριστεί στο αισθητικό κομμάτι, αλλά θα επεκταθεί και στην ουσία του, καθώς θα ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία podcast με πολλές και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις σε προσωπικότητες του ελληνικού βόλεϊ, εν ενεργεία και μη.

Επιπρόσθετα, το νέο site δίνει τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με την πλατφόρμα Ε.Π.ΑΘΛ.Α., που αποτελεί το βασικό εργαλείο για τη διαφύλαξη του αθλητισμού από τη χειραγώγηση αγώνων στη χώρα μας.

Την ανακατασκευή της ιστοσελίδας ανέλαβε και υλοποίησε η εταιρεία Web Bunch την οποία ευχαριστούμε θερμότατα, όπως και τον Κωνσταντίνο Καρλή για το υπέροχο web design.

Ελπίζουμε να απολαύσετε την πλοήγησή σας.

Eπόμενη ανακοίνωση:

pasap logo

Προηγούμενη ανακοίνωση:

Επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη

Πρόσφατες ανακοινώσεις

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις μας ή να αναζητήσετε στο αρχείο με όλες τις ανακοινώσεις.
axilleo gs eope
18 Μαρτίου 2023

Η τοποθέτηση του ΠΑΣΑΠ στη ΓΣ της ΕΟΠΕ

Το «παρών» στη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης έδωσε σήμερα ο ΠΑΣΑΠ. Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησε ο πρόεδρος Γιάννης Αχιλλεόπουλος ο οποίος τοποθετήθηκε από το βήμα της αίθουσας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Περισσότερα
pasap luca
9 Μαρτίου 2023

Ανακοίνωση δράσεων για την ψυχική υγεία

Ο ΠΑΣΑΠ αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της ψυχικής υγείας ανακοινώνει την έναρξη νέας δράσης με σκοπό την προώθηση της πρόληψης, την εξάλειψη του στίγματος και την παροχή βοήθειας στους αθλητές και αθλήτριές του.  
Περισσότερα
Peleviii PASAP
28 Φεβρουαρίου 2023

Παναγιώτης Πελεκούδας: «Είναι απαραίτητη η ψυχολογική παρακολούθηση του εαυτού σου» (aud)

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας θεωρούσε τον εαυτό του μονόπλευρο. Όταν το συνειδητοποίησε, επανασυστήθηκε πρωτίστως στον ίδιο του τον εαυτό. Η λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε επάγγελμα και χόμπι και η σημασία της ψυχικής υγείας (και) στον αθλητισμό.
Περισσότερα
pasap logo
1 Δεκεμβρίου 2022

Το νέο ΔΣ του ΠΑΣΑΠ

Συνεδρίασε την Πέμπτη (01/12) και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ), όπως αυτό προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της 30ης Νοεμβρίου.
Περισσότερα
papafotiou pasap podcast
25 Νοεμβρίου 2022

Αθηνά Παπαφωτίου: «Στην Αφρική συνειδητοποίησα πόσο ενώνει τους ανθρώπους ο αθλητισμός» (aud)

Η διεθνής πασαδόρος Αθηνά Παπαφωτίου επιβεβαιώνει στον Μάριο Μάντζο τη σπουδαία της προσωπικότητα σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση. Από τις συνεχώς εμπλουτιζόμενες σπουδές της και τις εμπειρίες της στο εξωτερικό, έως τους προβληματισμούς της για το μέλλον της και το ταξίδι της στη Ζανζιβάρη που άλλαξε την κοσμοθεωρία της.
Περισσότερα
pasap logo
2 Νοεμβρίου 2022

Πρόσκληση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. προσκαλούν τα μέλη του Συνδέσμου, σύμφωνα με το Άρθρο 19 του Καταστατικού του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών/τριών, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ, Αγίου Δημητρίου 41, 18546 Πειραιάς.
Περισσότερα
Όλες οι Ανακοινώσεις
association logo 1association logo 2association logo 3association logo 4association logo 5association logo 6association logo 7