hero background
Επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη
Αξιότιμε κύριε υπουργέ, με αφορμή τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ομοσπονδία μας, με το ελληνικό βόλεϊ να κρέμεται από μία κλωστή, θα θέλαμε εκ μέρους του συνόλου των πετοσφαιριστών καθώς και των Εθνικών μας Ομάδων Ανδρών και Γυναικών να υπογραμμίσουμε την κρίσιμη καμπή...
https://content.web-bunch.com/sites/default/files/styles/large/public/2022-07/PASAP-LOGO_PRINT1_15.jpg?itok=7QxufHgJ
29 Ιουλίου 2022

Αξιότιμε κύριε υπουργέ,

Με αφορμή τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ομοσπονδία μας, με το ελληνικό βόλεϊ να κρέμεται από μία κλωστή, θα θέλαμε εκ μέρους του συνόλου των πετοσφαιριστών καθώς και των Εθνικών μας Ομάδων Ανδρών και Γυναικών να υπογραμμίσουμε την κρίσιμη καμπή στην οποία βρίσκεται το άθλημά μας.

Έχοντας μπροστά μας τη μεγαλύτερη διοργάνωση του καλοκαιριού και με την προετοιμασία των διεθνών μας να βρίσκεται σε εξέλιξη, με την συμμετοχή μας να είναι αμφίβολη λόγω των καταστάσεων, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να μην επιτρέψετε τα λάθη παρελθόντων ετών να στερήσουν την προσπάθεια της εθνικής μας ομάδας να συμμετέχει σε ένα ακόμη πανευρωπαϊκό.

Οι εθνικές μας ομάδες, έχοντας στερηθεί ήδη πολλά τα τελευταία χρόνια, έχουν καταφέρει να βρίσκονται στις τελικές φάσεις των διοργανώσεων του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος για δυο συνεχόμενες φορές κυνηγώντας με όλες τους τις δυνάμεις μια διάκριση. Αυτή την διάκριση ελπίζαμε να φέρουμε στην Ελλάδα έχοντας πάρει την πρόκριση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση και ανοικτή στήριξή σας, η οποία είναι καθοριστικής σημασίας για εμάς. Χωρίς τη δική σας βοήθεια, το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ τίθεται εν αμφιβόλω. Η παρουσία σας στο πλευρό του αθλητή παίζει για εμάς βαρυσήμαντο ρόλο και σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις προθέσεις σας.

Με εκτίμηση,

ΠΑΣΑΠ

Εθνικές Ομάδες Ανδρών και Γυναικών

Eπόμενη ανακοίνωση:

pasap website

Προηγούμενη ανακοίνωση:

Ο ΠΑΣΑΠ στα εγκαίνια του Karteros Beach Sports Center

Πρόσφατες ανακοινώσεις

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις μας ή να αναζητήσετε στο αρχείο με όλες τις ανακοινώσεις.
pasap logo
1 Δεκεμβρίου 2022

Το νέο ΔΣ του ΠΑΣΑΠ

Συνεδρίασε την Πέμπτη (01/12) και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ), όπως αυτό προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της 30ης Νοεμβρίου.
Περισσότερα
papafotiou pasap podcast
25 Νοεμβρίου 2022

Αθηνά Παπαφωτίου: «Στην Αφρική συνειδητοποίησα πόσο ενώνει τους ανθρώπους ο αθλητισμός» (aud)

Η διεθνής πασαδόρος Αθηνά Παπαφωτίου επιβεβαιώνει στον Μάριο Μάντζο τη σπουδαία της προσωπικότητα σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση. Από τις συνεχώς εμπλουτιζόμενες σπουδές της και τις εμπειρίες της στο εξωτερικό, έως τους προβληματισμούς της για το μέλλον της και το ταξίδι της στη Ζανζιβάρη που άλλαξε την κοσμοθεωρία της.
Περισσότερα
pasap logo
2 Νοεμβρίου 2022

Πρόσκληση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. προσκαλούν τα μέλη του Συνδέσμου, σύμφωνα με το Άρθρο 19 του Καταστατικού του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών/τριών, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ, Αγίου Δημητρίου 41, 18546 Πειραιάς.
Περισσότερα
Mantzos Andreopoylos Podcast
20 Οκτωβρίου 2022

Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος: «Τα δύσκολα σχολικά μου χρόνια με ωρίμασαν ως άνθρωπο» (aud)

Ο διεθνής ακραίος Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος σε μία μοναδική εξομολόγηση στον Μάριο Μάντζο. Η νέα ζωή στην Ιταλία και οι προκλήσεις της ξενιτιάς, τα δύσκολα και πιεστικά σχολικά χρόνια, το άσχημο παιχνίδι της μοίρας, οι λεπτές ισορροπίες στην ψυχική υγεία του επαγγελματία αθλητή και πολλά ενδιαφέροντα ακόμη.
Περισσότερα
pasap logo
14 Οκτωβρίου 2022

Αλλαγές στο καταστατικό του ΠΑΣΑΠ - Επίσημα οι γυναίκες και στον τίτλο του Συνδέσμου

Επισήμως οι γυναίκες στον τίτλο του ΠΑΣΑΠ με τις αλλαγές στο νέο καταστατικό του Συνδέσμου
Περισσότερα
pasap website
5 Οκτωβρίου 2022

«Στον αέρα» η νέα ιστοσελίδα του ΠΑΣΑΠ

Ο ΠΑΣΑΠ είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τη νέα, εκσυγχρονισμένη και πλήρως εξοπλισμένη ιστοσελίδα του pasap.eu.
Περισσότερα
Όλες οι Ανακοινώσεις
association logo 1association logo 2association logo 3association logo 4association logo 5association logo 6association logo 7