hero background
Επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη
Αξιότιμε κύριε υπουργέ, με αφορμή τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ομοσπονδία μας, με το ελληνικό βόλεϊ να κρέμεται από μία κλωστή, θα θέλαμε εκ μέρους του συνόλου των πετοσφαιριστών καθώς και των Εθνικών μας Ομάδων Ανδρών και Γυναικών να υπογραμμίσουμε την κρίσιμη καμπή...
https://content.web-bunch.com/sites/default/files/styles/large/public/2022-07/PASAP-LOGO_PRINT1_15.jpg?itok=7QxufHgJ
29 Ιουλίου 2022

Αξιότιμε κύριε υπουργέ,

Με αφορμή τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ομοσπονδία μας, με το ελληνικό βόλεϊ να κρέμεται από μία κλωστή, θα θέλαμε εκ μέρους του συνόλου των πετοσφαιριστών καθώς και των Εθνικών μας Ομάδων Ανδρών και Γυναικών να υπογραμμίσουμε την κρίσιμη καμπή στην οποία βρίσκεται το άθλημά μας.

Έχοντας μπροστά μας τη μεγαλύτερη διοργάνωση του καλοκαιριού και με την προετοιμασία των διεθνών μας να βρίσκεται σε εξέλιξη, με την συμμετοχή μας να είναι αμφίβολη λόγω των καταστάσεων, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να μην επιτρέψετε τα λάθη παρελθόντων ετών να στερήσουν την προσπάθεια της εθνικής μας ομάδας να συμμετέχει σε ένα ακόμη πανευρωπαϊκό.

Οι εθνικές μας ομάδες, έχοντας στερηθεί ήδη πολλά τα τελευταία χρόνια, έχουν καταφέρει να βρίσκονται στις τελικές φάσεις των διοργανώσεων του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος για δυο συνεχόμενες φορές κυνηγώντας με όλες τους τις δυνάμεις μια διάκριση. Αυτή την διάκριση ελπίζαμε να φέρουμε στην Ελλάδα έχοντας πάρει την πρόκριση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση και ανοικτή στήριξή σας, η οποία είναι καθοριστικής σημασίας για εμάς. Χωρίς τη δική σας βοήθεια, το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ τίθεται εν αμφιβόλω. Η παρουσία σας στο πλευρό του αθλητή παίζει για εμάς βαρυσήμαντο ρόλο και σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις προθέσεις σας.

Με εκτίμηση,

ΠΑΣΑΠ

Εθνικές Ομάδες Ανδρών και Γυναικών

Eπόμενη ανακοίνωση:

pasap website

Προηγούμενη ανακοίνωση:

Ο ΠΑΣΑΠ στα εγκαίνια του Karteros Beach Sports Center

Πρόσφατες ανακοινώσεις

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις μας ή να αναζητήσετε στο αρχείο με όλες τις ανακοινώσεις.
axilleo gs eope
18 Μαρτίου 2023

Η τοποθέτηση του ΠΑΣΑΠ στη ΓΣ της ΕΟΠΕ

Το «παρών» στη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης έδωσε σήμερα ο ΠΑΣΑΠ. Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησε ο πρόεδρος Γιάννης Αχιλλεόπουλος ο οποίος τοποθετήθηκε από το βήμα της αίθουσας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Περισσότερα
pasap luca
9 Μαρτίου 2023

Ανακοίνωση δράσεων για την ψυχική υγεία

Ο ΠΑΣΑΠ αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της ψυχικής υγείας ανακοινώνει την έναρξη νέας δράσης με σκοπό την προώθηση της πρόληψης, την εξάλειψη του στίγματος και την παροχή βοήθειας στους αθλητές και αθλήτριές του.  
Περισσότερα
Peleviii PASAP
28 Φεβρουαρίου 2023

Παναγιώτης Πελεκούδας: «Είναι απαραίτητη η ψυχολογική παρακολούθηση του εαυτού σου» (aud)

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας θεωρούσε τον εαυτό του μονόπλευρο. Όταν το συνειδητοποίησε, επανασυστήθηκε πρωτίστως στον ίδιο του τον εαυτό. Η λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε επάγγελμα και χόμπι και η σημασία της ψυχικής υγείας (και) στον αθλητισμό.
Περισσότερα
pasap logo
1 Δεκεμβρίου 2022

Το νέο ΔΣ του ΠΑΣΑΠ

Συνεδρίασε την Πέμπτη (01/12) και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ), όπως αυτό προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της 30ης Νοεμβρίου.
Περισσότερα
papafotiou pasap podcast
25 Νοεμβρίου 2022

Αθηνά Παπαφωτίου: «Στην Αφρική συνειδητοποίησα πόσο ενώνει τους ανθρώπους ο αθλητισμός» (aud)

Η διεθνής πασαδόρος Αθηνά Παπαφωτίου επιβεβαιώνει στον Μάριο Μάντζο τη σπουδαία της προσωπικότητα σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση. Από τις συνεχώς εμπλουτιζόμενες σπουδές της και τις εμπειρίες της στο εξωτερικό, έως τους προβληματισμούς της για το μέλλον της και το ταξίδι της στη Ζανζιβάρη που άλλαξε την κοσμοθεωρία της.
Περισσότερα
pasap logo
2 Νοεμβρίου 2022

Πρόσκληση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. προσκαλούν τα μέλη του Συνδέσμου, σύμφωνα με το Άρθρο 19 του Καταστατικού του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών/τριών, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ, Αγίου Δημητρίου 41, 18546 Πειραιάς.
Περισσότερα
Όλες οι Ανακοινώσεις
association logo 1association logo 2association logo 3association logo 4association logo 5association logo 6association logo 7