hero background
Το νέο ΔΣ του ΠΑΣΑΠ
Συνεδρίασε την Πέμπτη (01/12) και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ), όπως αυτό προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της 30ης Νοεμβρίου.
https://content.web-bunch.com/sites/default/files/styles/large/public/2022-12/pasap-logo_print1%20%281%29.jpg?itok=h7vvwq30
1 Δεκεμβρίου 2022

Συνεδρίασε την Πέμπτη (01/12) και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών και Πετοσφαιριστριών (ΠΑΣΑΠ), όπως αυτό προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της 30ης Νοεμβρίου.

Νέος πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ εξελέγη ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος, με τον απερχόμενο πρόεδρο Παναγιώτη Πελεκούδα να αναλαμβάνει χρέη Γενικού Γραμματέα.

Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου είναι από σήμερα η Αθηνά Παπαφωτίου, γεγονός που επισφραγίζει, μαζί με τις παρουσίες της Εύας Χαντάβα (Ειδική Γραμματέας) και της Ανθής Βασιλαντωνάκη (Μέλος), την ενίσχυση της φωνής των γυναικών που θέλουν και μπορούν, μέσα σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία, να φέρουν μία νέα δυναμική και ένα καλύτερο αύριο για το ελληνικό βόλεϊ.

Η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ πραγματοποιήθηκε σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας μεταξύ των μελών, γεγονός που θέτει τις καλύτερες των βάσεων για μία αποφασιστική θητεία, που γνώμονα θα έχει το καλό των Ελλήνων αθλητριών και αθλητών και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που εκείνοι κατά καιρούς αντιμετωπίζουν.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ:

Πρόεδρος: Αχιλλεόπουλος Γιάννης

Αντιπρόεδρος: Παπαφωτίου Αθηνά

Γεν. Γραμματέας: Πελεκούδας Παναγιώτης

Ειδικός Γραμματέας: Χαντάβα Εύα

Ταμίας: Παπαδόπουλος Παναγιώτης

Μέλος: Βασιλαντωνάκη Ανθή

Μέλος: Ρουμελιωτάκης Γιάννης

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος, Γιάννης Αχιλλεόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αφού θερμά ευχαριστήσω τα μέλη του νέου Δ.Σ. για την ομόφωνη εκλογή μου στη θέση του προέδρου, θέλω να τονίσω ότι θα συνεχίσω με την ίδια θέρμη, σε κλίμα ενότητας και συναντίληψης, την κοινή μας προσπάθεια για την προώθηση λύσεων στα προβλήματα που ταλανίζουν τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Θα υπηρετήσουμε σταθερά την προοπτική της δημιουργικής μας συνεργασίας με την Πολιτεία, την Ομοσπονδία και τη Λίγκα, για την ουσιαστική βελτίωση του αθλήματος της πετοσφαίρισης, τη δημιουργία προϋποθέσεων αναβάθμισης της Εθνικής μας Ομάδας, την περαιτέρω ενίσχυση του Έλληνα αθλητή και την επίτευξη της επαγγελματικής ισότητας ανδρών και γυναικών, με την εξασφάλιση των ίδιων δικαιωμάτων και στη γυναικεία πετοσφαίριση».

Eπόμενη ανακοίνωση:

Peleviii PASAP

Πρόσφατες ανακοινώσεις

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις μας ή να αναζητήσετε στο αρχείο με όλες τις ανακοινώσεις.
axilleo gs eope
18 Μαρτίου 2023

Η τοποθέτηση του ΠΑΣΑΠ στη ΓΣ της ΕΟΠΕ

Το «παρών» στη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης έδωσε σήμερα ο ΠΑΣΑΠ. Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησε ο πρόεδρος Γιάννης Αχιλλεόπουλος ο οποίος τοποθετήθηκε από το βήμα της αίθουσας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Περισσότερα
pasap luca
9 Μαρτίου 2023

Ανακοίνωση δράσεων για την ψυχική υγεία

Ο ΠΑΣΑΠ αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της ψυχικής υγείας ανακοινώνει την έναρξη νέας δράσης με σκοπό την προώθηση της πρόληψης, την εξάλειψη του στίγματος και την παροχή βοήθειας στους αθλητές και αθλήτριές του.  
Περισσότερα
Peleviii PASAP
28 Φεβρουαρίου 2023

Παναγιώτης Πελεκούδας: «Είναι απαραίτητη η ψυχολογική παρακολούθηση του εαυτού σου» (aud)

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας θεωρούσε τον εαυτό του μονόπλευρο. Όταν το συνειδητοποίησε, επανασυστήθηκε πρωτίστως στον ίδιο του τον εαυτό. Η λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε επάγγελμα και χόμπι και η σημασία της ψυχικής υγείας (και) στον αθλητισμό.
Περισσότερα
pasap logo
1 Δεκεμβρίου 2022

Το νέο ΔΣ του ΠΑΣΑΠ

Συνεδρίασε την Πέμπτη (01/12) και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ), όπως αυτό προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της 30ης Νοεμβρίου.
Περισσότερα
papafotiou pasap podcast
25 Νοεμβρίου 2022

Αθηνά Παπαφωτίου: «Στην Αφρική συνειδητοποίησα πόσο ενώνει τους ανθρώπους ο αθλητισμός» (aud)

Η διεθνής πασαδόρος Αθηνά Παπαφωτίου επιβεβαιώνει στον Μάριο Μάντζο τη σπουδαία της προσωπικότητα σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση. Από τις συνεχώς εμπλουτιζόμενες σπουδές της και τις εμπειρίες της στο εξωτερικό, έως τους προβληματισμούς της για το μέλλον της και το ταξίδι της στη Ζανζιβάρη που άλλαξε την κοσμοθεωρία της.
Περισσότερα
pasap logo
2 Νοεμβρίου 2022

Πρόσκληση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. προσκαλούν τα μέλη του Συνδέσμου, σύμφωνα με το Άρθρο 19 του Καταστατικού του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών/τριών, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ, Αγίου Δημητρίου 41, 18546 Πειραιάς.
Περισσότερα
Όλες οι Ανακοινώσεις
association logo 1association logo 2association logo 3association logo 4association logo 5association logo 6association logo 7