hero background
Το νέο ΔΣ του ΠΑΣΑΠ
Συνεδρίασε την Πέμπτη (01/12) και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ), όπως αυτό προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της 30ης Νοεμβρίου.
https://content.web-bunch.com/sites/default/files/styles/large/public/2022-12/pasap-logo_print1%20%281%29.jpg?itok=h7vvwq30
1 Δεκεμβρίου 2022

Συνεδρίασε την Πέμπτη (01/12) και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών και Πετοσφαιριστριών (ΠΑΣΑΠ), όπως αυτό προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της 30ης Νοεμβρίου.

Νέος πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ εξελέγη ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος, με τον απερχόμενο πρόεδρο Παναγιώτη Πελεκούδα να αναλαμβάνει χρέη Γενικού Γραμματέα.

Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου είναι από σήμερα η Αθηνά Παπαφωτίου, γεγονός που επισφραγίζει, μαζί με τις παρουσίες της Εύας Χαντάβα (Ειδική Γραμματέας) και της Ανθής Βασιλαντωνάκη (Μέλος), την ενίσχυση της φωνής των γυναικών που θέλουν και μπορούν, μέσα σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία, να φέρουν μία νέα δυναμική και ένα καλύτερο αύριο για το ελληνικό βόλεϊ.

Η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ πραγματοποιήθηκε σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας μεταξύ των μελών, γεγονός που θέτει τις καλύτερες των βάσεων για μία αποφασιστική θητεία, που γνώμονα θα έχει το καλό των Ελλήνων αθλητριών και αθλητών και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που εκείνοι κατά καιρούς αντιμετωπίζουν.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ:

Πρόεδρος: Αχιλλεόπουλος Γιάννης

Αντιπρόεδρος: Παπαφωτίου Αθηνά

Γεν. Γραμματέας: Πελεκούδας Παναγιώτης

Ειδικός Γραμματέας: Χαντάβα Εύα

Ταμίας: Παπαδόπουλος Παναγιώτης

Μέλος: Βασιλαντωνάκη Ανθή

Μέλος: Ρουμελιωτάκης Γιάννης

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος, Γιάννης Αχιλλεόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αφού θερμά ευχαριστήσω τα μέλη του νέου Δ.Σ. για την ομόφωνη εκλογή μου στη θέση του προέδρου, θέλω να τονίσω ότι θα συνεχίσω με την ίδια θέρμη, σε κλίμα ενότητας και συναντίληψης, την κοινή μας προσπάθεια για την προώθηση λύσεων στα προβλήματα που ταλανίζουν τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Θα υπηρετήσουμε σταθερά την προοπτική της δημιουργικής μας συνεργασίας με την Πολιτεία, την Ομοσπονδία και τη Λίγκα, για την ουσιαστική βελτίωση του αθλήματος της πετοσφαίρισης, τη δημιουργία προϋποθέσεων αναβάθμισης της Εθνικής μας Ομάδας, την περαιτέρω ενίσχυση του Έλληνα αθλητή και την επίτευξη της επαγγελματικής ισότητας ανδρών και γυναικών, με την εξασφάλιση των ίδιων δικαιωμάτων και στη γυναικεία πετοσφαίριση».

Eπόμενη ανακοίνωση:

Peleviii PASAP

Πρόσφατες ανακοινώσεις

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις μας ή να αναζητήσετε στο αρχείο με όλες τις ανακοινώσεις.
vrou-pasap-syn
8 Μαΐου 2024

Συνάντηση ΠΑΣΑΠ με τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση

Πολύωρη και άκρως εποικοδομητική συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση είχε το πρωί της Τετάρτης (08/05) αντιπροσωπεία του ΠΑΣΑΠ
Περισσότερα
pasap logo
1 Μαΐου 2024

Πρόσκληση σε τακτική Γενική Συνέλευση ΠΑΣΑΠ (26/05)

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. προσκαλούν τα μέλη του Συνδέσμου στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου 2024 και ώρα 12.30 μ.μ.
Περισσότερα
dim
20 Απριλίου 2024

Συνάντηση ΠΑΣΑΠ με τη Γενική Γραμματέα Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ζέφη Δημαδάμα, είχε ο ΠΑΣΑΠ, στο πλαίσιο των ενεργειών για τη μετατροπή του βόλεϊ Γυναικών σε επαγγελματικό.
Περισσότερα
rouxi
4 Μαρτίου 2024

Καλό ταξίδι, Ρούξι...

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το σοκ και τη θλίψη όπου βυθίστηκε σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ στο άκουσμα της είδησης του ξαφνικού θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου.
Περισσότερα
pasap logo
8 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακοίνωση ΠΑΣΑΠ για την απόφαση μη χορήγησης wild card από την ΕΣΑΠ

Με ιδιαίτερο προβληματισμό πληροφορηθήκαμε την απόφαση της ΕΣΑΠ για τη μη χορήγηση κάρτας ελεύθερης συμμετοχής για τη Volleyleague Ανδρών της σεζόν 2023-24 και τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 9 ομάδες.
Περισσότερα
pasap mitro
7 Αυγούστου 2023

Έναρξη συνεργασίας ΠΑ.Σ.Α.Π. με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Ο ΠΑΣΑΠ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη συνεργασίας με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο
Περισσότερα
Όλες οι Ανακοινώσεις
association logo 1association logo 2association logo 3association logo 4association logo 5association logo 6association logo 7