hero background
Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος: «Τα δύσκολα σχολικά μου χρόνια με ωρίμασαν ως άνθρωπο» (aud)
Ο διεθνής ακραίος Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος σε μία μοναδική εξομολόγηση στον Μάριο Μάντζο. Η νέα ζωή στην Ιταλία και οι προκλήσεις της ξενιτιάς, τα δύσκολα και πιεστικά σχολικά χρόνια, το άσχημο παιχνίδι της μοίρας, οι λεπτές ισορροπίες στην ψυχική υγεία του επαγγελματία αθλητή και πολλά ενδιαφέροντα ακόμη.
https://content.web-bunch.com/sites/default/files/styles/large/public/2022-10/poster%20andreopoylos%20pasap%20pod.png?itok=lHvQ44Jc
20 Οκτωβρίου 2022

Ο διεθνής ακραίος Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος άνοιξε την αυλαία της σειράς podcast «Volley Talks» του ΠΑΣΑΠ σε μία μοναδική εξομολόγηση στον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου του Συνδέσμου, Μάριο Μάντζο.

Ο νεαρός άσος του ελληνικού βόλεϊ μάχεται στα γήπεδα της Ιταλίας με τη φανέλα της Πρίσμα Τάραντο, κυνηγώντας το παντοτινό του όνειρο: να φτάσει και να ξεπεράσει τα όριά του, έχοντας πάντα ως ταβάνι τον ουρανό.

Από τη νέα ζωή και τις προκλήσεις της ξενιτιάς, μέχρι τα δύσκολα και γεμάτα πίεση σχολικά χρόνια, το άσχημο παιχνίδι της μοίρας στην οικογένεια Ανδρεόπουλου και τις λεπτές ισορροπίες στην ψυχική υγεία ενός επαγγελματία αθλητή.

«Άλλαξα πολλά σχολεία όταν ήμουν μαθητής και έμαθα να προσαρμόζομαι. Όταν στην Α’ Λυκείου έγινα επαγγελματίας και δεν είχα πια χρόνο. Έτσι απέκτησα την ικανότητα να αξιοποιώ δημιουργικά τον λίγο ελεύθερο χρόνο, όταν τον έχω.

Το βόλεϊ με βοηθούσε να καθαρίζει το μυαλό μου, όταν έχασα τη μητέρα μου. Ο αθλητής είναι και αυτός άνθρωπος, όπως όλα τα μέλη της κοινωνίας, και αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα, πολλά από τα οποία δεν θα τα μάθει και ποτέ ο κόσμος».

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος όπως ποτέ ξανά δεν τον έχουμε ακούσει.

Απολαύστε ΕΔΩ το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Volley Talks»

Eπόμενη ανακοίνωση:

pasap logo

Πρόσφατες ανακοινώσεις

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις μας ή να αναζητήσετε στο αρχείο με όλες τις ανακοινώσεις.
axilleo gs eope
18 Μαρτίου 2023

Η τοποθέτηση του ΠΑΣΑΠ στη ΓΣ της ΕΟΠΕ

Το «παρών» στη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης έδωσε σήμερα ο ΠΑΣΑΠ. Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησε ο πρόεδρος Γιάννης Αχιλλεόπουλος ο οποίος τοποθετήθηκε από το βήμα της αίθουσας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Περισσότερα
pasap luca
9 Μαρτίου 2023

Ανακοίνωση δράσεων για την ψυχική υγεία

Ο ΠΑΣΑΠ αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της ψυχικής υγείας ανακοινώνει την έναρξη νέας δράσης με σκοπό την προώθηση της πρόληψης, την εξάλειψη του στίγματος και την παροχή βοήθειας στους αθλητές και αθλήτριές του.  
Περισσότερα
Peleviii PASAP
28 Φεβρουαρίου 2023

Παναγιώτης Πελεκούδας: «Είναι απαραίτητη η ψυχολογική παρακολούθηση του εαυτού σου» (aud)

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας θεωρούσε τον εαυτό του μονόπλευρο. Όταν το συνειδητοποίησε, επανασυστήθηκε πρωτίστως στον ίδιο του τον εαυτό. Η λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε επάγγελμα και χόμπι και η σημασία της ψυχικής υγείας (και) στον αθλητισμό.
Περισσότερα
pasap logo
1 Δεκεμβρίου 2022

Το νέο ΔΣ του ΠΑΣΑΠ

Συνεδρίασε την Πέμπτη (01/12) και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ), όπως αυτό προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της 30ης Νοεμβρίου.
Περισσότερα
papafotiou pasap podcast
25 Νοεμβρίου 2022

Αθηνά Παπαφωτίου: «Στην Αφρική συνειδητοποίησα πόσο ενώνει τους ανθρώπους ο αθλητισμός» (aud)

Η διεθνής πασαδόρος Αθηνά Παπαφωτίου επιβεβαιώνει στον Μάριο Μάντζο τη σπουδαία της προσωπικότητα σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση. Από τις συνεχώς εμπλουτιζόμενες σπουδές της και τις εμπειρίες της στο εξωτερικό, έως τους προβληματισμούς της για το μέλλον της και το ταξίδι της στη Ζανζιβάρη που άλλαξε την κοσμοθεωρία της.
Περισσότερα
pasap logo
2 Νοεμβρίου 2022

Πρόσκληση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. προσκαλούν τα μέλη του Συνδέσμου, σύμφωνα με το Άρθρο 19 του Καταστατικού του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών/τριών, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ, Αγίου Δημητρίου 41, 18546 Πειραιάς.
Περισσότερα
Όλες οι Ανακοινώσεις
association logo 1association logo 2association logo 3association logo 4association logo 5association logo 6association logo 7