hero background
Ανακοίνωση δράσεων για την ψυχική υγεία
Ο ΠΑΣΑΠ αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της ψυχικής υγείας ανακοινώνει την έναρξη νέας δράσης με σκοπό την προώθηση της πρόληψης, την εξάλειψη του στίγματος και την παροχή βοήθειας στους αθλητές και αθλήτριές του.  
https://content.web-bunch.com/sites/default/files/styles/large/public/2023-03/Announcement%20banner.png?itok=NWcfDafW
9 Μαρτίου 2023

Ο ΠΑΣΑΠ αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της ψυχικής υγείας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη μιας νέας δράσης με σκοπό την προώθηση της πρόληψης, την εξάλειψη του στίγματος και την παροχή βοήθειας στους αθλητές και αθλήτριές του.  

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την Luca, μια πρωτοπόρα εταιρία στον χώρο της ψυχικής υγείας και της πρόληψης καθώς και την Soran Ltd που θα διατελέσει «ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» του ΠΑΣΑΠ για το έτος 2023. 

Η Luca είναι νέα μια εταιρία στον τομέα της ψυχικής υγείας που έχει ως στόχο την έγκαιρη και έγκυρη αναγνώριση συμπτωμάτων στο αρχικό τους στάδιο, ώστε να αποτρέψει την μετατροπή τους σε χρόνιες παθήσεις. Συνεργάζεται ήδη με αρκετούς συλλόγους και ολυμπιακές ομάδες, καθώς και με τα κορυφαία πανεπιστήμια Oxford και Cambridge. 

Παράλληλα, μέσω αυτής της δράσης προσφέρεται online ψυχοθεραπεία σε όποιον αθλητή/τρια το χρειάζεται μέσω της ClicktoTherapy.gr, την πρώτη πλατφόρμα online ψυχοθεραπείας. Η ClicktoTherapy διαθέτει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο πιστοποιημένων ψυχολόγων και προσφέρει τη δυνατότητα μιας εναλλακτικής μορφής ψυχοθεραπευτικής διαδικασίας, που υπερβαίνει τις δυσκολίες της καθημερινότητας. 

Το κόστος της θεραπείας αυτής καλύπτεται εξ ολοκλήρου από την Luca και την Soran, τον νέο σπόνσορα ψυχικής υγείας του ΠΑΣΑΠ για το 2023. Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη σε όλους τους αθλητές της Α1 κατηγορίας τόσο στο αντρικό όσο και στο γυναικείο πρωτάθλημα.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δράση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@pasap.eu ή με τον εκπρόσωπο της Luca στο info@luca.health.

Πρόσφατες ανακοινώσεις

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις μας ή να αναζητήσετε στο αρχείο με όλες τις ανακοινώσεις.
axilleo gs eope
18 Μαρτίου 2023

Η τοποθέτηση του ΠΑΣΑΠ στη ΓΣ της ΕΟΠΕ

Το «παρών» στη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης έδωσε σήμερα ο ΠΑΣΑΠ. Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησε ο πρόεδρος Γιάννης Αχιλλεόπουλος ο οποίος τοποθετήθηκε από το βήμα της αίθουσας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Περισσότερα
pasap luca
9 Μαρτίου 2023

Ανακοίνωση δράσεων για την ψυχική υγεία

Ο ΠΑΣΑΠ αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της ψυχικής υγείας ανακοινώνει την έναρξη νέας δράσης με σκοπό την προώθηση της πρόληψης, την εξάλειψη του στίγματος και την παροχή βοήθειας στους αθλητές και αθλήτριές του.  
Περισσότερα
Peleviii PASAP
28 Φεβρουαρίου 2023

Παναγιώτης Πελεκούδας: «Είναι απαραίτητη η ψυχολογική παρακολούθηση του εαυτού σου» (aud)

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας θεωρούσε τον εαυτό του μονόπλευρο. Όταν το συνειδητοποίησε, επανασυστήθηκε πρωτίστως στον ίδιο του τον εαυτό. Η λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε επάγγελμα και χόμπι και η σημασία της ψυχικής υγείας (και) στον αθλητισμό.
Περισσότερα
pasap logo
1 Δεκεμβρίου 2022

Το νέο ΔΣ του ΠΑΣΑΠ

Συνεδρίασε την Πέμπτη (01/12) και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ), όπως αυτό προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της 30ης Νοεμβρίου.
Περισσότερα
papafotiou pasap podcast
25 Νοεμβρίου 2022

Αθηνά Παπαφωτίου: «Στην Αφρική συνειδητοποίησα πόσο ενώνει τους ανθρώπους ο αθλητισμός» (aud)

Η διεθνής πασαδόρος Αθηνά Παπαφωτίου επιβεβαιώνει στον Μάριο Μάντζο τη σπουδαία της προσωπικότητα σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση. Από τις συνεχώς εμπλουτιζόμενες σπουδές της και τις εμπειρίες της στο εξωτερικό, έως τους προβληματισμούς της για το μέλλον της και το ταξίδι της στη Ζανζιβάρη που άλλαξε την κοσμοθεωρία της.
Περισσότερα
pasap logo
2 Νοεμβρίου 2022

Πρόσκληση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. προσκαλούν τα μέλη του Συνδέσμου, σύμφωνα με το Άρθρο 19 του Καταστατικού του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών/τριών, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ, Αγίου Δημητρίου 41, 18546 Πειραιάς.
Περισσότερα
Όλες οι Ανακοινώσεις
association logo 1association logo 2association logo 3association logo 4association logo 5association logo 6association logo 7